Supportrar/Föräldrar

VI VILL GÄRNA HA VÄLFYLLDA LÄKTARE
Även om man kan följa samtliga cupmatcher via www.cuponline.se så finns det inget som deltagarna uppskattar mer än att spela för läktare fyllda av föräldrar och andra supportrar. Att höra hejarropen skalla under matcherna ger en härlig inramning. Därför har vi ett fördelaktigt erbjudande för alla supportrar på en härlig lillsemester i Trollhättan, med gott om tid för hockey, shopping, nöjen och naturupplevelser.

Ni bor i möjligaste mån på samma hotell som laget.

För endast 1495 SEK per person får ni boende på Scandic Swania inkl helpension (lunch och middag på fredagen, frukost, lunch och middag på lördagen samt frukost och lunch på söndagen). Priset avser del i dubbelrum eller flerbäddsrum. Enkelrum kan fås mot ett tillägg av 300kr per natt. Ev. extranatt kostar 350kr. Barn 0-5 år bor i förälders säng och äter gratis. Barn 6 - 11 år som bor i förälders säng betalar 295kr(mat). Betalning för supportrar görs till THC på samma sätt som för spelare och ledare. Övriga kostnader såsom t.ex. parkering betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Utse en sammanhållande för supportrar som kan hålla i kontakter med hotellet och sköta betalningen som också görs till Trollhättan HC. Betalning görs till bg 547-9514.

Bokningen för supportrar görs via en separat gruppbokning hos Scandic Swania. Maila denna till meeting.swania@scandichotels.com För frågor om boendet kontakta Mirelle Andersson, tel 0520 890 25.